Škola muzike By Heart

Školu muzike “By Heart” osnovao je 2014. godine Oliver Katić.

Od prvog dana, “By Heart” predstavlja raskrsnicu na kojoj se ukrštaju putevi obrazovanih, iskusnih, afirmisanih muzičara i onih koji to žele da postanu.

Stotine polaznika svih uzrasta i nivoa znanja prošlo je kroz programe škole i učestvovalo u nizu koncerata, festivala i različitih kulturnih i muzičkih manifestacija od osnivanja škole do danas.

Kome je namenjen program škole “By Heart”?

Naši polaznici su najrazličitijih uzrasta i nivoa znanja – od onih koji nikada nisu držali instrument u rukama, do onih koji su muzički opismenjeni i imaju određeno iskustvo, od onih koji bi muzikom da unaprede kvalitet života, do onih koji bi da izgrade karijeru muzičara.

Škola muzike “By Heart” je mesto na kome, kroz rad sa obrazovanim, iskusnim predavačima, polaznici stiču znanja, potrebna za otkrivanje muzike u sebi.

Prostor za roditelje

Umesto nametnute šetnje u toku trajanja časa, roditelji ili drugi pratioci naših đaka, mogu da prisustvuju času ili da se udobno smeste u nekom od kutaka našeg dvorišta i uživaju u zelenilu, knjizi, internetu ili dostupnim pićima.

Fleksibilni termini

Naši polaznici su različitih uzrasta, obaveza i navika, zbog toga je moguće pohađati individualnu nastavu od 8:30 do kasnijih večernjih sati. Ako ste student, radite od kuće i imate klizno radno vreme ili želite da slobodno vreme koji donosi penzija, provedete na zdrav, kreativan način, pronaćićemo termin koji vam najviše odgovara i omogućiti da muziciranjem unapredite kvalitet života.

Lokacija

Naša zelena oaza nalazi se na samo 1000 metara od centra grada, u jednom od najstarijih delova Niša, Jagodin mali, u ulici Jovana Jovanovića Zmaja 2.

Naša vrata su otvorena tokom cele godine

Ne odgovara svima da krenu baš od septembra u neku novu aktivnost, za vaš novi početak, naša vrata su otvorena tokom cele godine. Ne postoji obavezni minimalni broj časova i svaki polaznik može da pohađa nastavu “mesec za mesec”. Ako ste spremni da pojačate muzičku pratnju u svom životu, nemate šta da izgubite, želimo da radimo sa polaznicima koji žele da rade sa nama, pa zbog toga nije obavezno da pravimo dugoročne ugovore, već samo da uživamo u lekovitosti muzike.